M
Mx93
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam mam takie pytanie dostałem wyrok 4mc pozbawienia wolności z czego Zostało mi zaliczone 7dni aresztu czyli zostalo 3 miesiące i 3 tygodnie złożyłem wniosek o dozur elektroniczny I o wstrzymanie wykonania do czasu rozpatrzenia wniosku o dozur do sądu penitencjarnego w mojej okolicy lecz został odrzucony termin posiedzenia o dozur jest 5tego września lecz myślę że na dniach pojawi się policja w celu doprowadzenia z tad pytanie co się stanie z tym terminem o dozur jak już będę w zagładzie i co z tymi wszystkimi pomiarami opinią kuratora itp babka w sadzie powiedziala mi przez telefon że niby mam zadzwonić do nich z zakładu i powiedzieć gdzie jestem i że oni prześlą wszystko właśnie tam i że być może nawed sprawa będzie szybciej niż tego września lecz jakoś im nie wierzę zastanawiałem się czy się może nie ukrywac do czasu rozprawy we wrześniu czy to nie wpłynie negatywnie na postanowienie czy poprostu dac się doprowadzić i czekać na posiedzenie w zakładzie karnym tak jak ona mówiła bo niby do 4msc decyduje zaklad karny proszę o jakieś informacje jak to działa i ile czasu bym miał spędzić w zakładzie zanim by się coś ruszyło