R
rlgfjk
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam bardzo serdecznie, na wstepie chce zaznaczyc, iz nie mam pojecia gdzie ten temat umiescic.
Otoz problem jest nastepujacy. Dyrektorka mojej szkoly nie nadaje sie do pracy z ludzmi- po prostu. Kobieta ta twierdzi, ze uczniowie to gorsi ludzie (pewnie od zawsze byla dorosla i od razu wskoczyla na swe stanowisko
)) ),potrafi bardzo mscic sie na osobach,ktore dzialaja w roznych sekcjach w szkole (co oczywiscie powinno jej pasowac) a ostatnio stwierdzila, iz nie jestesmy godni umyc jej butow i z nia rozmawiac, poniewaz ona ma stanowisko i tytul, a my jestesmy nikim. Historie wciaz sie mnoza i powoduja, iz mocno sie strsuje. Tym razem chce jednak napisac skarge, ktora rozesle do kazdego mozliwego urzedu (tylko wtedy wierze, ze cos sie zmieni) lacznie z prezydentem miasta, ktory przyznal nagrode tej kobiecie w tym roku. Problem polega na tym,iz nie wiem jakim paragrafem ani artykulem poprzec me argumenty. Czy ktos bylby tak mily i zechcial mi pomoc?
Z gory mocno dziekuje !!
Otoz problem jest nastepujacy. Dyrektorka mojej szkoly nie nadaje sie do pracy z ludzmi- po prostu. Kobieta ta twierdzi, ze uczniowie to gorsi ludzie (pewnie od zawsze byla dorosla i od razu wskoczyla na swe stanowisko
Z gory mocno dziekuje !!