Dyrektor szkoły każe uczniom remontować toaletę szkolną po odbytych lekcjach

• Autor wątku Autor wątku Kacaki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kacaki

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam jest taka sytuacja że mój dyrektor szkoły każe nam np remontować toaletę itp po godzinach lekcyjnych. Opiszę wszystko krok po kroku parę dni temu w mojej szkole osoby że starszej klasy wyrywały klamki z drzwi i ogólnie dewastowały toalety no i ja wszedłem za potrzebom i z robiłem co miałem zrobić i wyszedłem z toalety i nagle dyrektor mnie wolą i dwóch innych że niby dewastujemy szkołę itd itp no powiedział że mamy to od pracować po lekcjach naprawiająć toaletę ma to polegać na tym że mamy kupić materały czyli szpachle do drewna i farby do pomalowania wszystkich drzwi i sufitu i to wszystko naprawić gdy o tym się dowiedziałem w domu powiedziałem o tym rodzicom to na drugi dzień rozmawiali z dyrektorem a on powiedział że jego to nie obchodzi i że to ma być zrobione i tyle już się na to wszystko zgodziliśmy ale i tak tego nie odpuszczę i chce do zgłosić tylko nie wiem gdzie i proszę o pomoc gdzie to zgłosić i czy jest na to jakiś paragraf dotyczący wykorzystywaniu uczniów do pracy na ,,rzeczy szkoły".

Temat jest chyba odpowiedni w sam raz do Hyde Parku :-)

To fakt, na pewno pytającemu przydałoby się więcej lekcji z ortografii. Poza tym historia troszkę grubymi nićmi szyta.

Powrót