Dyrektorka szkoły tuli nie swoje dziecko.

• Autor wątku Autor wątku HoVas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
H

HoVas

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam
Czy dyrektorka szkoły ma prawo tulić obce dziecko ,które uczęszcza do szkoły? To chyba naruszenie prywatności? Gdzie można to zgłosić? Czy to nie jest już pedofilia?

Ostatnia edycja:
"Moda" idzie z Hameryki :D

***mod***

Teraz wszyscy nauczyciele w USA takie przypadki zgłaszają jako napaść / molestowanie aby samemu nie być oskarżonym.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Tulenie nazywasz "macaniem" przecież mogło mieć to tysiąc innych podłoży. Dziecko mogło mieć zły dzień, źle się czuć, może dostało jakaś złą informację itp... Ale od razu pedofilia?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Zdecydowanie trzeba coś takiego zgłosić.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Teraz to ojciec nie może dziecka za rękę do przedszkola wprowadzać, bo ryzyko.

Jeżeli dziecko nie wyraża sprzeciwu i się nie wyrywa, nie jest to pedofilia, tylko nie wiem, okazanie sympatii.

Moim zdaniem podofilia to nie jest. Nie wiem jak dokładnie wyglądała cała sytuacja, ale z tego co mogę wywnioskować nie było to nic na siłę. Nie doszukujmy też się we wszystkim niewiadomo czego, bo intencje nauczycielki mogły być jak najbardziej dobre.

paulina.gro napisał:
Moim zdaniem podofilia to nie jest. Nie wiem jak dokładnie wyglądała cała sytuacja, ale z tego co mogę wywnioskować nie było to nic na siłę. Nie doszukujmy też się we wszystkim niewiadomo czego, bo intencje nauczycielki mogły być jak najbardziej dobre.

Otóż to, nic złego mu chyba tym nie zrobiła!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót