Dziwna sytuacja z telefonem

• Autor wątku Autor wątku Hugol123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

Hugol123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam. Mam nietypowe pytanie. Mielismy mala imprezke, kolega dzwonil na prostytutki z mojego zarejestrowanego numeru i sobie robil jaja, pewna pani odebrala i kazala mu dac telefon na glosnik po czym bardzo glosno wypowiadala moj numer telefonu i mowila ze ten numer sie onanizowal do nieletnich pod wskazanym adresem i ze jest ped**ilem i pytala czy potwierdzamy (miedzyczasie zadajac inne pytania, byleby uslyszec odpowiedz tak), kolega powiedzial ze tak i sie rozlaczyl. Podobno bylo slychac inny glos w tle. Po fakcie powiedzial mi o tym i nie ukrywam ze zaczalem sie martwic. Czy jest to normalny "zabieg" zeby splawic klienta czy moge miec z tego tytulu problemy?

Post byl dosc chaotyczny, alkohol zrobil swoje niestety, wiec dziwne pomysly przyszly do glowy. Kolega spytal czy moze zadzwonic z mojego telefonu na co sie zgodzilem. Akurat przy tej rozmowie mnie nie bylo wiec nie wiem co dokladnie mowil, zapewne sie umawial pod danym adresem na sprosne rzeczy po czym sie rozlaczal. Pani z ktora rozmawial pewnie byla z tej samej agencji co poprzednia pani wiec wiedziala ze sobie ktos robi jaja i albo chciala zaszkodzic albo tez zrobic sobie zarty. Troche zaczelismy sie martwic bo wiadomo ze tego typu oskarzenia to nie sa zarty i bardzo latwo kogos mozna wplatac. Telefon byl na glosniku na prosbe owej pani, wiec drugi kolega potwierdzil ze czytala moj numer telefonu, podawala date, godzine, i mowila wspolniane oskarzenia, w tle bylo slychac druga pania ktora zadawala inne pytania w taki sposob zeby uslyszec odpowiedz tak, nastepnie "glowna" pani spytala czy sie przyznajesz i kolega prawdopodobnie powiedzial "tak" i sie rozlaczyl. Jest to dziwna sytuacja i mam mysli ze mogly chciec sie odegrac i narobic problemow, albo po prostu splawic.

Powrót