e-maile od firmy kruk

• Autor wątku Autor wątku jacek1304
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jacek1304

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam taki problem od kilku tygodni dostaje na moją pocztę wiadomości od firmy kruk. Chodzi mianowicie o to że mam nie opłaconą kartę kredytową z Vanquis Bank i moje zadłużenie wynosi ponad 1600zł. Na początku usuwałem te wiadomości ponieważ nie mam nic wspólnego z tym bankiem i nawet nie posiadam żadnej karty kredytowej itp. Teraz dostałem e-meil z prośbą o kontakt, jest w nim też taka wiadomość "Niniejsza wiadomość jest przeznaczona wyłącznie dla wskazanego w niej odbiorcy i może zawierać informacje poufne. Jeśli nie są Państwo adresatem tej informacji prosimy o niezwłoczne poinformowanie o tym fakcie nadawcy: pocztą elektroniczną pod adresem info@kruksa.pl lub telefonicznie pod nr (48 71) 79 02 800 oraz usunięcie tej wiadomości z komputera. Dziękujemy" Nie wiem czy informować ich o tym fakcie czy dać sobie spokój. Dodam że w danych adresata tych wiadomości zgadza się tylko moje imię, nie ma adresu i żadnych innych informacji. Proszę o pomoc.

jacek

Wiesz, może po prostu zadzwoń do firmy KRUK i powiedz im że zaszła jakaś pomyłka i że ty nie jesteś adresatem tych wiadomości.

Powrót