A
arthuriussan
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam serdecznie, jestem tu pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym się dowiedzieć czy na e-wokandzie są publikowane WSZYSTKIE zaplanowane i/lub odbyte sprawy? Chodzi mi konkretnie o Wydział I Cywilny Sądu Rejonowego dla Krakowa-Nowej Huty w Krakowie, bo np. od 10 lutego br nie ma żadnych wyznaczonych spraw dla tego Wydziału, wie ktoś może dlaczego? Także jednej ze spraw, która się odbyła, nie ma wyszczególnionej na e-wokandzie. A może NIESTETY dopisek u dołu strony sądu tzn. "Informujemy, że niniejsza internetowa "Wokanda" stanowi jedynie skrócony wykaz spraw sądowych i nie jest wokandą w rozumieniu zarządzenia Ministra Sprawiedliwości z dnia 12 grudnia 2003 r. w sprawie organizacji i zakresu działania sekretariatów sądowych oraz innych działów administracji sądowej (Dz. Urz.Min.Spraw. Nr 5 poz. 22 i z 2004 r. Nr 6, poz. 22)." oznacza, że są dostępne tylko niektóre sprawy? Bardzo proszę o wyjaśnienie tej bardzo ważnej dla mnie kwestii, pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelką pomoc.