egb investments

• Autor wątku Autor wątku angelika1235
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

angelika1235

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam mam zadłużenie dotyczące nie oddania dekodera do canal+ sprawa ciągnie się już dość długo były monity żeby spłacać gdy dług bym mniejszy ale jak to sie mówi człowiek młody i głupi więc się zbytnio tym nie przejmowałam.No i oczywiście z kwoty x zrobila się kwota y .Wiem że dług sobie sama zrobiłam i należy go spłacić .I tu pojawia się moje pytanie dzwoniłam do windykatorki w 2015 roku chciałam się dogadać żeby spłacić w ratach pani oczywiscie odmówiła i powiedziała że jak wpłacę 1000 zł to będę mieć chwilę spokoju ale skąd wezmę 1000 zł przed samymi świętami...uzbierałam 500 wpłaciłam ....zaraz po nowym roku dostałam monit że podadzą mnie do sadu o wyjawienie majątku ...odpisałam im na list i prosilam o rozłożenie na raty ...list wysłałam odpowiedzi nie dostałam wiec wpłaciłam znów 100 zł ..parę dni temu przysłali mi pisemko że jesli nie wpłacę całości to wynajmą firmę dedektywistyczną...I moje pytanie jest takie co robić dalej ? Czy muszę płacić odsetki ktore wystawili rzekomo w 2009 r.czy mogę się jakoś odwołać?

A z kiedy jest sprawa tego dekodera? Roszczenie pewnie przedawnione... Chyba że jakaś sprawa w sądzie była

Powrót