egzamin komisyjny w liceum

• Autor wątku Autor wątku maroo123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

maroo123

Witam mam już 18 lat i muszę pierwszy raz w życiu pisać egzamin komisyjny z trzech przedmiotów (czyli warunkowo za zgodą rady pedagogicznej)

-co to znaczy, że warunkowo na jakiej zasadzie mogą mi odstąpić od zgody na napisanie egzaminu (jakby się nie zgodzili to co mam zrobić jak się odwołać)

-czy powinienem wystąpić z jakimś podaniem o napisanie egzaminu itd. jakie dokumenty są bądź mogą mi być potrzebne chce znać wszystkie możliwe

-jak wygląda ten egzamin czy przygotowują go nauczyciele i w razie czego czy da się go jakoś podważyć i czy mogę mieć na piśmie czego konkretnie mam się nauczyć chociażby jaki zakres stron z podręcznika (gdyż ta wredna pani od historii plus jej koleżanka. która się na mnie uwzięła nie wiem za co... na ustnej poprawie zadała mi pytania których NA 100% nie było w podręczniku ale nie chciałem się kłócić)

proszę o wszystkie możliwe informacje na ten temat i najlepiej konkretne paragrafy (najlepiej PDF, word czy coś w tym stylu), bo w poniedziałek jest rada pedagogiczna

BŁAGAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!! Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC

Jeżeli uwazasz, że kwestię egzaminów jeszcze nie rozstrzygnięto, możesz napisać do dyrekcji (na imię dyrektora/ki) podanie z prośbą o wydanie pozwolenia na zdanie tych egzaminów.
Egzamin wygląda tak samo, jak zwykle, ale jest urzadzany dla jednej lub kilku zaledwie osób, więc o ściągi o niebo trudniej:D
NAuczyć sie trzeba, niestety:confused:, całego programu wykładanego w tym roku, a także pamietać to co było w latach poprzednich:wow:

rada jest w poniedziałek

a jak jest z podaniem muszę czy nie, bo to dla mnie bardzo ważne a nic nie wiem

a ściągać tak jak inni nie umiem i chce się uczyć nauka to nie problem dziękuje za "pocieszenie"

Ostatnia edycja:
ty stara głupia ściero spierdalaj ja tu przyszedłem po konkretną pomoc a nie robienie sobie jaj ździro

ale widzę, że nikt mi tutaj nie pomoże tylko zdołuje i potraktuje jak dziecko i nieuka spierdalajcie mam was wszystkich w dupie

zbanujcie mnie jeśli tylko na tyle was stać widzę, że i tak żadnej pomocy tutaj nie dostanę skoro jedyna odpowiedź jest jakiejś szmaty z kompleksami, która nie ma pojęcia o tym co mówi

SPIERDALAJCIE JA NAPRAWDĘ MAM PROBLEM

Nie potrzebuje jakiś wymyślonych banialuk czy oczywistości wypowiedzianych przez jakąś kurwę

Ostatnia edycja:
Jeżeli uwazasz, że kwestię egzaminów jeszcze nie rozstrzygnięto,
(kurwa rada jest w poniedziałek)

możesz napisać do dyrekcji (na imię dyrektora/ki) (kurwa serio niesamowite ha ha drobny sarkazm)

podanie z prośbą o wydanie pozwolenia na zdanie tych egzaminów.(i tu kurwa mam konkretne pytanie, które wcześniej już zadałem czy muszę i jak wygląda takie podanie)

Egzamin wygląda tak samo, jak zwykle,(jak zwykle to kurwa znaczy się jak?)

ale jest urzadzany dla jednej lub kilku zaledwie osób(wow serio kurwa ameryka już odkryta więc daruj sobie)

, więc o ściągi o niebo trudniej:D (spierdalaj ja nigdy nie ściągam)

NAuczyć sie trzeba,(jacie serio?)

niestety:confused:(tu mi kurwo sugerujesz nieudztwo chociaż mnie nie znasz zdechnij w męczarniach)

, całego programu wykładanego w tym roku, (jacie serio)

a także pamietać to co było w latach poprzednich:wow: (a zakres przedmiotów kurwo, których nie oblałem też mam poprawiać co wymyślisz jeszcze ciekawego?)

JEŚLI ZNOWU JAKIŚ POLIP CZY INNA AMEBA OTWORZY MORDĘ TO ZAMORDUJE

oj, coś mi się zdaję że jeśli natalie-s1959 jeszcze jest dostępna to 216kk pójdzie w ruch...:(

Powrót