M
!Man
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
W jaki sposób komornik może namierzać mój rachunek bankowy. Czy jeżeli nie ma innych informacji może sam zwrócić się do oddziału banku o ustalenie rachunku czy może też wystąpić do centrali banku z zapytaniem czy nie mam rachunku w którymś z ich oddziałów ?
Druga sprawa to czy moje dochody osiągane za granicą (na terenie UE) są bezpieczne ? Czyli czy komornik może mi je zająć tylko poprzez europejski tytuł wykonawczy czy jeszcze w jakiś inny sposób ? No i czym uwarunkowane jest uzyskanie przez wierzyciela europejskiego tytułu wykonawczego ?
Dziękuję serdecznie każdemu kto odpowie chociaż na jedno z moich pytań.
Co Państwo myślicie na zrzeszenie się w jakąś organizację. W grupie łatwiej i raźniej. Pozdrawiam.
Druga sprawa to czy moje dochody osiągane za granicą (na terenie UE) są bezpieczne ? Czyli czy komornik może mi je zająć tylko poprzez europejski tytuł wykonawczy czy jeszcze w jakiś inny sposób ? No i czym uwarunkowane jest uzyskanie przez wierzyciela europejskiego tytułu wykonawczego ?
Dziękuję serdecznie każdemu kto odpowie chociaż na jedno z moich pytań.
Co Państwo myślicie na zrzeszenie się w jakąś organizację. W grupie łatwiej i raźniej. Pozdrawiam.