Ekspekt

• Autor wątku Autor wątku Stiff229
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Stiff229

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, pisze do państwa z pewnym pytaniem, chodzi o bukmachera "Expekt"
Mianowicie gdy zarejestrowałem się w serwisie dostałem e-mail z ofertą pierwszy zakład za 222 zł bez ryzyka link do zdjęcia
Kod:
http://scr.hu/18kc/z4eqm
Wpłaciłem sobie 222 zł z myślą czemu nie spróbować skoro można bez ryzyka i obstawiłem zakłady, niestety jeden z moich fawortyów poległ jednak pieniędzy spowrotem nie dostałem. Skontaktowałem się z biurem obsługi i powiedziano mi że w regulaminie jest napisane że z oferty można skorzystać tylko raz na dany adres IP komputera a mój syn od pewnego czasu korzysta z serwisu. Więc stąd pytanie czy moge ubiegać sie o zwrot pieniędzy jeśli w ofercie nie było żadnej wspominki że zakład bez ryzyka jest objęty jakim kolwiek regulaminem ??
Pozdrawiam

Stiff229 napisał:
gdy zarejestrowałem
Rejestrując się nic nie potwierdzałeś ?
Przykładowo jak na forum prawnym, że akceptujesz regulamin ?
Czytałeś regulamin forum, czy tylko "przyklepałeś" ?

Przykro mi - zakładając konto, zatwierdzasz znajomość regulaminu, a regulamin w punkcie 29.1 opisuje twój przypadek.

"Promocje sportowe

29.1. Klient może być uprawniony do brania udziału w programach bonusowych, których warunki, kwoty oraz wygrane pozostają decyzją Expekt oraz nie są transferowalne. Wszystkie bonusy oferowane przez nas (w tym bonus od depozytu, bonus powitalny, bonus za poleconego przyjaciela, zakłady objęte ofertą bonusu powitalnego i freebety) są ograniczone do jednego bonusu na Konto, co oznacza, że jeden bonus przypada na jednego gracza oraz na jeden adres IP, komputer, rodzinę, adres zamieszkania, numer telefonu, kartę kredytową lub debetową lub konto płatnicze online. Aby uniknąć wątpliwości: gracz, który otworzył Konto i mógł otrzymać/otrzymał bonus powitalny lub bonus od depozytu, nie może otrzymać bonusu od depozytu ponownie na jakimkolwiek innym Koncie Expekt."

Okej, dziękuje za wyjaśnienie

Trochę bez sensu ;)

Masz stałe czy zmienne IP?

Komputera IP mam stałe.

Powrót