A
AnusiaSz
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 31
Mój eks-pracodawca sfałszował dwa moje podpisy - jeden na kontrakcie o prace i drugi na dokumencie na którym rzekomo zgadzam się na prace powyzej 48 godzin tygodniowo. Teraz oczekuje na hearing w Employment Tribunal za unfair dismissal and discrimination. Chcialabym aby przed hearing w Trybunale mieć udowodnione ze oba te podpisy nie sa moje. Co moge zrobic? Czy powinnam to zglosic na policji jako przestepstwo czy musze zalozyc oddzielna rozprawe w County Court o falszerstwo podpisów?
Dodam że mój eks-pracodawca twierdzi że ja mam oryginały tych dokumentów a on tylko kopie. Przedstawił mi kopie tych kopii które on ma i złożył na tych kopiach swój oryginalny podpis jako dowód że są zgodne z orygianałami. Ponadto odwołał się do tych dokumentów w swojej odpowiedzi do Employment Tribunal. Jestem 100 procent pewna że to nie moje podpisy, ponadto dokumenty te zawieraja błędy. Co mogę teraz zrobić w tej sprawie?????????
Dodam że mój eks-pracodawca twierdzi że ja mam oryginały tych dokumentów a on tylko kopie. Przedstawił mi kopie tych kopii które on ma i złożył na tych kopiach swój oryginalny podpis jako dowód że są zgodne z orygianałami. Ponadto odwołał się do tych dokumentów w swojej odpowiedzi do Employment Tribunal. Jestem 100 procent pewna że to nie moje podpisy, ponadto dokumenty te zawieraja błędy. Co mogę teraz zrobić w tej sprawie?????????