D
dictumsapientisat
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, zazwyczaj jestem biernym użytkownikiem portalu, tj. ograniczam się do czytania. Tym razem jednak postanowiłem zabrać głos na forum, ponieważ od pewnego czasu dostaję (choć sam nie wiem, jak to możliwe) mailing od firmy O nas. Ignorowałem sprawę tak długo, jak było to możliwe, ale po n-tym mailu postanowiłem zobaczyć, do jakiej strony prowadzi link. Otóż okazuje się, że jest to kolejna firma zajmująca się odzyskiwaniem odszkodowań. Czy mieliście może styczność z tym podmiotem? Jestem nieco zaskoczony jednym z tekstów na stonie:
Zastanawiam się, kto mógłby wpaść na publikację takich słów po aferze z Auxilią, o której szeroko rozpisywały się branżowe media? Niepokoi mnie brak danych kontaktowych w widocznym miejscu - są one schowane w którejś z kolei zakładce, tak jakby była to jakaś niewygodna tajemnica. Skoro jednak na horyzoncie pojawia się PolskieCPP, to pytam - będzie to nowa jakość, czy też firma krzak?
Administratora forum proszę o przeniesienie wątku, jeżeli nie jest we właściwej kategorii.
Przyjdź do nas z umową konkurencji - u Nas nawet do 50 % mniejsza prowizja!
Zastanawiam się, kto mógłby wpaść na publikację takich słów po aferze z Auxilią, o której szeroko rozpisywały się branżowe media? Niepokoi mnie brak danych kontaktowych w widocznym miejscu - są one schowane w którejś z kolei zakładce, tak jakby była to jakaś niewygodna tajemnica. Skoro jednak na horyzoncie pojawia się PolskieCPP, to pytam - będzie to nowa jakość, czy też firma krzak?
Administratora forum proszę o przeniesienie wątku, jeżeli nie jest we właściwej kategorii.