M
michas25
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 65
Witam zostalem usuniety z UK za to ze nie pracowalem przez ostatnie pol roku z powodu sporej depresji. Czekalem na zasilek czyl tzw benefity, ale odpowiedzi sie nie doczekalem.. Zostalem zawiezony do osrodka deportacyjnego bedac w lekkim szoku bo to miejsce przypominalo wiezienie!! Chcialbym tam wrocic bo obecnie czuje sie na silach, tylko niigdzie nie moge namierzyc informacji po jakim czasie konczy mi sie zakaz. Wydzwanialem tam palacac gruba kase i przekierowwywali mnie z lini na linie. Pomagal mi rowniez kolega, ale sytaucja byla podobna. Probowalem do nich pisac cos tam odpisali, ale genralnie olali gdy pisalem nastepnego maila. Pisalem do polskiej ambasady w Londynie, ale zamiast porady dostalem liste platnych prawnikow gdzie jak pytalem to musialbym zaplacic 1000-2000F. To jest lekko dziwne, czy nie da sie niegdzie uzyskac tej inforamcji? Mialem dostac ja na lotnisku, ale oczywiscie nic nie otrzymalem. Czy ktos moze wie gdzie mozna sie skierowac zeby zasiegnac taka informacje?? Pozdrawiam serdecznie