Gdzie sie dowiedziec o przepustkach bylego meza?

• Autor wątku Autor wątku KlaudiaJankowska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

KlaudiaJankowska

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
24
Witam. Od dłuższego czasu moj ex maz wychodzi podobno na przepustki i wypisuje do mnie na portalu. Nic w tym dziwnego gdyby nie fakt ze od miesiaca jest ciagle dostępny (wiec raczej to przepustka nie jest). Doszły mnie słuchy ,ze dostaje przepustki na widzenia z dziecmi ( ma 3 kazde z inna) . Gdzie moge sie dowiedzieć czy faktycznie wychodzi na przepustki na dzieci których tak na prawde nie odwiedza? Gdy okaze się prawdą to,ze dzieci to tylko wymowka gdzie mogę to zglosic?

Ale w czym problem?

W tym ,ze z jakiej okazji ma wychodzic na przepustki powołując sie na widzenia z dziecmi a tak naprawdę to nie wie jak jego dziecmi maja na imię skoro to takie ciekawe. Pytanie brzmiało inaczej.

KlaudiaJankowska napisał:
Gdzie moge sie dowiedzieć czy faktycznie wychodzi na przepustki na dzieci których tak na prawde nie odwiedza?

Nigdzie. Nie masz prawa do takiej wiedzy.

Dziękuję za odpowiedz, w takim razie nic nie można zrobić a on dalej bedzie uskuteczniać imprezki powołując się na dzieci?

Napisz list do dyrektora więzienia i poinformuj o swojej wiedzy. Ale jeśli się mylisz to się nie zdziw, że możesz mieć problemy.

KlaudiaJankowska napisał:
Doszły mnie słuchy ,ze dostaje przepustki na widzenia z dziecmi ( ma 3 kazde z inna)

Ciekawi mnie co kieruje kobietami, ze zwiazuja sie z takimi ludzmi? :D

przepraszam za offtop

Powrót