gdzie siie odwołac

• Autor wątku Autor wątku lukasx1988
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lukasx1988

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
jakis czas temu zostałem złapany na przemycie fajek w niemczech pisałem rożne pisam o umorzenie lub rozłożenie kary na raty ale bezskutecznie zapłacilem koszty sadowe i podatek od wwozu lecz dalej mam do zapłaty podatek tytoniowy ktory musze spłacic a w niemieckim urzedzie clnym powiedziano mi ze jest za pozno na odwolabnie sie i rozłożenie na raty i ze moje papiery zostały wysłane do polski do kogo mam sie teraz złosic gdzie isc ? zeby starac sie o rozłożenie długu na raty bo nie jestem w stanie spalcic takiej sumy na raz...bardzo prosze o pomoc

nigdzie!!!skoro nie jesteś w stanie tego spłacić to ustali ten fakt komornik i bedzie cie reguralnie nachodził aż ściągnie swoje i bedzie to forma rat,ale fakt że korzystniej było pisać odrazu do ZOLLAMTu o rozłożenie płatności bo tam nie ma kosztów egzekucji wtedy,a masz to na piśmie że przekazali sprawe do egzekucji do polski???

nie mam tego na pismie ale byłem tam u nich w tym hauptzollamt i mi powiedzieli ze papiery wysłali do polski i ze nie mogą mi rozłoyc tego na raty wiec nie mam pojecia gdzie teraz szukac pomocy... a o rozłozenie na raty pislaem juz wiele razy od samego poczatku i wszystko zostało odrzucone

a to co oni mówią to jedno a co jest to drugie!!!nie wiem w którym ZOLLAMTcie byłeś??pisz na piśmie i w ich formach urzędowych bezpośrednio do urzędu który wydał decyzje i równocześnie próbuj pisać do jednostki nadrzędnej,nie wierze że jak sprawa jest już przekazana że nikt jeszcze nie puka do Twoich drzwi???wiec ja bym próbował a wiem z doświadczenia bo pomagałem kolegą wybrnąć z takich opresji że idą na wszystkie propozycje abyś spłacał-liczą sie chęci-nawet na 5 lat na raty rozkładali jak była to większa suma

Powrót