gdzie szukac pomocy?

• Autor wątku Autor wątku jelon84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jelon84

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam ...mam dosc nie ciekawa sytuacje..nie posplacalem pozyczek chwilowek i nie zapowiada sie na splate ...wszysko poszlo na leki itp..podostrawalem pisma o windykacjach i wpisaniu mnie w rejestr dluznikow...splacam juz jeden kredyt konsolidacyjny i raczej nie dostane kolejnego w jakim banku o wiekszosc mi odmawia...odsetki rosna i to dosc duze...gdzie szukac jakiegos rozwiazania jakiejs pomocy.prosze o jakas rade lub nazwe banku lub firmy jesli ktos zna co moze pomoc...jakie moga byc konsekwencje jesli nadal nie bede splacal tych chwilowek?

Biorąc pożyczkę trzeba ją spłacić, nie licz na firmę która rozdaje pieniądze tym co nie spłacają kredytów, bo takich nie ma, wszyscy chcą zarobić. Jeśli nie będziesz spłacać sprawy trafią do sądu, potem do komornika a on może zająć wynagrodzenie, ruchomości czy nieruchomości.

Konsekwencją będzie przymusowa egzekucja. Finansowa, nie biologiczna. Nadto problemy masz finansowe, nie prawne.

ale czy przez te finanowe problemy moga zabrac mi dziecko?tzn chce sie starac by dziecko zostalo ze mna a nie zmatka czy to utrudni mi w sadzie staranie sie o dziecko?

Niewątpliwie jest to argument przeciwko Tobie. Jesli nie jesteś w stanie sam się utrzymać - jak chcesz utrzymywać i wychowywać dziecko.

Powrót