Głuche telefony powtarzające się kilka razy dziennie

• Autor wątku Autor wątku Abs123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Abs123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam,

Od ponad tygodnia otrzymuje głuche telefony z różnych numerów (po 5-10 dziennie). Na początku telefony odbierałam, jednak po kilku dniach zrezygnowałam, ponieważ i tak nikt nie odzywał się po drugiej stronie. Numery telefonów się nie powtarzają, za każdym razem dzwoni inny. Próbowałam oddzwaniac jednak nikt nie odbierał, sygnał był dziwny, nieregularny. W międzyczasie dzwoniła do mnie również telemarketerka którą zbyłam, jednak nie wiem czy może mieć to jakiś związek. Co mogłabym w takim wypadku zrobić ? Póki trwa to tydzień, dwa jestem w stanie nie przejmować się tym, jednak na dłuższa metę otrzymywanie 10 głuchych telefonów dziennie może stać się uciążliwe. Czy operator jest w stanie coś zrobić w takiej sytuacji? Gdzie ewentualnie mogłabym taka sprawę zgłosić ? Blokowanie numerów na telefonie nic nie daje, ponieważ tak jak napisałam są to za każdym razem inne numery.

Nie ma tu niczego niezgodnego z prawem. Pozostaje ci blokowac kazdy numer z osobna i moze w koncu wyczerpiesz pule :)

Regand napisał:
Nie ma tu niczego niezgodnego z prawem.
Dodałby prawdopodobnie. Jeżeli to różne osoby to jest jak piszesz. Jeżeli to ta sama osoba to już niekoniecznie...

Powrót