L
lukasz88_gda
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam.
Z góry przepraszam jeżeli założyłem swój temat w złym dziale - w takim wypadku bardzo proszę o przeniesienie.
Mój problem dotyczy odprowadzania podatku od usługi Google AdSense (reklamy). Jestem właścicielem prywatnej, całkiem dobrze prosperującej strony internetowej i po wypromowaniu strony chciałbym przystąpić do programu partnerskiego Google AdSense. Właściwie wszystko jest jasne tylko moim problemem jest brak pracy. Jestem studentem studiów dziennych, nigdy (oficjalnie
) nie pracowałem i nie wiem jak sprawa będzie wyglądała z rozliczaniem się z podatku dochodowego od tejże usługi. Jak mam uzyskać swój numer NIP jak będzie wyglądało rozliczanie z samego programu, a jak zeznanie roczne? Czy przelew podatku dla US będę musiał wykonywać w jakichś konkretnych terminach czy tylko w przypadku otrzymania pieniążków od firmy Google?
Będę bardzo bardzo wdzięczny za chociaż małe podpowiedzi w tej sprawie.
Dziękuję i pozdrawiam.
Z góry przepraszam jeżeli założyłem swój temat w złym dziale - w takim wypadku bardzo proszę o przeniesienie.
Mój problem dotyczy odprowadzania podatku od usługi Google AdSense (reklamy). Jestem właścicielem prywatnej, całkiem dobrze prosperującej strony internetowej i po wypromowaniu strony chciałbym przystąpić do programu partnerskiego Google AdSense. Właściwie wszystko jest jasne tylko moim problemem jest brak pracy. Jestem studentem studiów dziennych, nigdy (oficjalnie
Będę bardzo bardzo wdzięczny za chociaż małe podpowiedzi w tej sprawie.
Dziękuję i pozdrawiam.