Grożba

• Autor wątku Autor wątku WIOSNA75
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

WIOSNA75

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Pomocy? Co robić gdy ktoś mi grozi? Pójśc na policję? Ale pewnie oni mnie wysmieją a osoba która mi grozi tylko rozjuszę. co robić?

a w jaki sposób i czym grozi? boisz się spelnienia tej groźby? jest ona realna?

Jest to groźba smiercia.Słyszałam jak mówił dzisiaj,że już nie zyję. Nie wiem na ile ta groźba może być realna. Natomiast jestem zastraszona. i Tak boję się. :-(

Ostatnia edycja:
możesz złozyć zawiadomienie na Policji... ,ale jak nie ma świadków to z udowodnieniem mogą być problemy...

Groźby słyszała napewno babcia. Wiem o tym bo kazała mi nigdzie dzisiaj nie wychodzoć i siedzieć cicho, żeby go nie prowokować. Kazała mi to obiecać i powiedziała żebym do niej dzisiaj juz nie zaglądała.
Babcia nie byłaby dobrym swiadkiwm ponieważ jest sędziwa, a po drugie pomimo wielu wad osoby grożącej i nienawiści jaka do nas czuje doszukuje się w nim dobra i lituje się nad nim.
Jest jeszcze cos: osoba któa grozi mieszka w pokoju którego jestem spółwłaścicielem (z rodzeństwem) Pozwolił mu tam mieszkaćj tata, który zmarł. My zajmujemy cześć domu swoją i babci (piętro). A babcia z osobą, która nam grozi swoją i naszą (parter).
Co mogę z tym zrobić?

Musisz jak najszybciej zgłosic sprawe na policji,opisac cała sytuacje i poprosic o pomoc.A kim dla ciebie,czy dla was jest ten ktos?jakie ma prawa do zamieszkania w waszym domu?kto jest włascicielem?jak sie boisz napisz do mnie na pryw.wiadomosci.

Powrót