K
kasiennkaaa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Chciałabym się dowiedzieć, czy jezeli ro9k temu przez telefon ojciec mojej córki groził mi mówiąc, że cytuje: " jak cię spotkam to cię zapier..., lepiej unikaj ciemnych uliczek", oraz teraz jak poszedł do wojska to najpierw mi pisał, że skoro nie dałam mu oryginału wyroku o alimenty < nie dałam gdyż potem musiałabym wykupić dla siebie kopie z potwierdzeniem> to on pozbawi mnie alimentów, oraz potem jak już dowiedział się, że dostanie ten wyrok za potwierdzeniem z oryginałem zadzwonił do mnie i powiedział, że będę dostawać od wojska 800 zł. na dziecko, a potem zadzwonił i napisał, że w tych 800 jest jego żołd < dowiedziałam się w WKU, że to nie prawda żołd będzie on otrzymywał osobno i to do ręki> i, że z tych 800 zł. mam mu oddawać 200 zł. inaczej pozbawi mnie 600zł. i będzie mi dawał tylko 200 zl upoważnie mnie do dokonania jakiegoś kroku w jego stronę np. ograniczenia lub pozbawienia go praw rodzicielskick, on się wogole nie interesuje dzieckem odwiedza mała raz na pare miesiecy potem znika i tak wkolko mam już dość tego, że wciąż robi mi na złość, czy mogę coś zrobić??