Groźby pozbawienia zdrowia i nachalność

• Autor wątku Autor wątku ATAR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

ATAR

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam

Więc tak w Styczniu moja dziewczyna była na dyskotece z przyjaciółką i jej chłopakiem jej chłopak kierował samochodem(po pijaku) na dyskotece załatwił sie do końca i moja dziewczyna musiała wracać samochodem do domu po drodze zdarzył sie wypadek właściciel samochodu powiedział mojej dziewczynie że nic kasy nie musi oddawać stary samochód warty jakieś 1000zł po pół roku zaczeli sie domagać pieniędzy za samochód mimo że już go nie mają najpierw twierdzili że wyremontowali go i sprzedali ostatnio już była wersja że musieli go zezłomować.
W ostatnią sobote przyjechali do mojej dziewczyny do domu i zaczął jej grozić że jeśli pieniędzy nie odda to będzie wyglądać gorzej niż to auto po wypadku wie gdzie mieszka i gdzie pracuje i ze dorwie ją w drodze do pracy i będzie z nią źle.
Ogólnie chciałbym coś poradzić swojej dziewczynie co z tą sprawą można zrobić bo jeśli na mnie by trafił i przy mnie jej groził to nie wiem czy bym sie powstrzymał od rękoczynów.
Co można zrobić w takiej sytuacji gdy już zaczeli sie odgrażać że zrobią jej coś złego w ogole nie idzie sie z nimi dogadać mówią że za naprawe samochodu zapłacili 1300zl nie mają żadnego rachunku twierdzą że auto zezłomowali sami już tak kręcą i wygląda to tak jak by chcieli ją zastraszyć i wyłudzić pięniądze.

Prosze o jakąś rade.
Pozdrawiam

Powrót