Groźby

• Autor wątku Autor wątku pampers2009
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pampers2009

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Dzień dobry!!

Ja i moja rodzina jesteśmy nękani przez nieznaną nam osobę. Prawdopodobnie ma to związek z kobietą, którą kiedyś poznałem przez internet. Teraz ktoś - podejrzewam jej obecnego faceta, grozi mnie i mojej rodzinie że ktoś zniknie z mojej rodziny itp.( trwa to już od 6 lat, ale dopiero jak założyłem rok temu rodzinę to te groźby są intensywne).
Sprawę zgłosiłem na policji, ale sprawa została umorzona. W międzyczasie dostarczyłem zdjęcie, które ten ktoś mi zrobił i wysłał do mnie z zaznaczonym krzyżykiem na czole, czyli oznacza to, że jestem śledzony.
Po tym fakcie sąd nakazał policji ustalić kto to jest, ale minęły już ponad 2 miesiące i policja nadal nic nie wie, i mamy wrażenie że niewiele robi. Wynajęliśmy również detektywa
( zadłużyliśmy się z tego powodu), który też nic nie zrobił tylko naciągnął nas na duży wydatek.
Nie wiem co dalej. dowiadujemy sie na policji o kroki jakie poczyniła,ale oni nadal nic nie wiedza,twierdzą, że takich spraw mają dużo, ale nas to nie interesuje. Co powinniśmy zrobić teraz?? Czekać co zrobi policja??? Tylko zanim policja coś ustali to juz może być za późno:(

Czy informowałeś policję o sprawcy, którego typujesz?

Powrót