grozenie zastraszanie i ponizanie

• Autor wątku Autor wątku luiza1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

luiza1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
witam prosze o pomoc i rade co mam zrobic jestem mama 3 dzieci z narzeczonym wynajmujemy mieszkanie a raczej jestesmy najemcami na okres 2 lat mieszkania ale ze wzgledu na stan zdrowia 2 letniej corki ja nie pracuje a narzeczony starcil prace szuka pracy ale ostatnio ciezko ja znalesc.mamy zaleglosc w platnosciach za mieszkanie z tego powodu.ostatnio u nas w mieszkaniu palil sie prad zadzwonilam do wlascicielki kamienicy aby ja o tym powiadomic.a ona zagrozila mi ze wniesie mi sprawe do sadu o odebranie dzici bo nie stac mnie na mieszkanie i od 2 miesiacy caly czas i tym grozi ja jestem juz klebkiem nerwow dzici sie boja.do tego gdzy zadzwonilam powiadomic o pradzie uslyszalam od meza wlascicielki.cytuje''ty stara ku... to nie przytolek wynos sie z mieszkania''itp epitety.co mam zrobic czy ktos moze tak bez karnie zastraszac ludzi i ich ponizac.czy ktos ma prawo zabrac matce dzieci od tak.blagam o pomoc.a wzgledem tego pradu to przyslala mi pani elektryka ktory stwierdzil ze cala instalacja jest do wymiany ale wymieni tylko gniazdka i mam mu napisac ze calosc usterek zostala wymieniona.ja napisalamze w dniu takim i takim byl elektryk i wymienil gniazdka.prosze o pomoc boje sie ze ktos odbierze mi dzieci.

ok dziekuje ale nie wiem jak go z tad wykasowac szczeze mowiac

Powrót