Gry chazardowe

• Autor wątku Autor wątku marcin11232
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marcin11232

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Jeżeli nie pełnoletni uczestnik gry hazardowej (obojętnie jakiej, np zakłady buknacherskie) zarejestruje się na stronie na której jest wymagane ukończone osiemnaście lat i wygra np zakład bukmacherski:
-wypłacą mu wygraną kwotę
-jakie konsekwencje poniesie za nieprzestrzeganie regulaminu, może to być odpowiedzialność prawna,(ban),usunięcie konta

I jeszcze jedno jeżeli zawre zakład w (sts) Star typ sport i wygram a nie mam ukończonych osiemnastu lat:
-cofną mi wygrane
-mogę domagać się jej wypłacenia

Kazdy serwis ma ustalone konsekwencje jakie są za nie przestrzeganie regulaminu serwisu czy tez gry. W większości jest to usunięcie konta a nawet nie wypłacenie wygranej.

Co do STS to nie powinni Ci sprzedać kuponu jeśli nie masz ukończonych 18 lat a nawet jeśli to przewaznie przy odbiorze wygranej trzeba okazać dokument tożsamości (18 lat) i waygrana zostaje cofnięta i nie masz zadnych praw domagania się tych pieniędzy ponieważ regulamin zabrania gry osobom pełnoletnim

Moi koledzy nie pełnoletni normalnie obstawiają i zawsze im przyjmują zakład i nawet wypłacają wygraną 200,300zł lub więcej jak trafią, wiem bo byłem ostatnio z nim i nie pokazywał dowodu (bo nie ma) ani nic.
Pytam bo chciałem zacząć obstawiać.
A jeśli ja zawrę zakład to może go wypłacić inna osoba pełnoletnia posiadająca kupon.

Powrót