grzałka do 300W!

• Autor wątku Autor wątku korneliia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

korneliia

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam!
Dostałam talon na paczkę dla brata i wciąż nie mogę jej mu dać ponieważ nigdzie nie mogę dostać grzałki do 300W.Taki wymóg jest w AS we Wrocławiu. Czy zna ktoś miejsce we Wrocławiu gdzie można taką grzałkę kupić? Pytałam już w wielu miejscach. Wiele osób nie wie co to jest...

kornellia taki wymóg jest tez w Łodzi i wielu innych zakładach czy aresztach ,nie jestem z wrocławia ale proponuje duze markety wez odrazu zapas bo szybko sie psuja :confused:

Korneliia - nie wiem jak we Wrocławiu, ale w niektórych jednostkach takie grzałki są dostępne po prostu w kantynie więc może zorientuj się jak to tam wygląda i najwyżej paczkę dasz bez grzałki, a grzałkę kupisz na widzeniu - jeśli będzie dostępna w kantynie.

korneliia napisał:
Witam!
Dostałam talon na paczkę dla brata i wciąż nie mogę jej mu dać ponieważ nigdzie nie mogę dostać grzałki do 300W.Taki wymóg jest w AS we Wrocławiu. Czy zna ktoś miejsce we Wrocławiu gdzie można taką grzałkę kupić? Pytałam już w wielu miejscach. Wiele osób nie wie co to jest...

Jest taki sklep... bardzo blisko Sądu / AŚ

ul. Tęczowa 20 (vis a vis dworca świebodzkiego)

Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek: 10:00-18:00, sobota: 10:00-14:00

Telefon: (71) 341-13-38

JA kupiłam mocniejszą i zdrapałam ile ma W i przeszła

nie grozi nie jestem pierwsza , też mi poradzono ,a zresztą i tak tam muszą mieć siłę przyłączeniową.

FARTSALON napisał:
nie grozi nie jestem pierwsza , też mi poradzono ,a zresztą i tak tam muszą mieć siłę przyłączeniową.

wiesz... 100 razy się uda, a za 101 będzie problem. W starych ZK i AŚ instalacje są w bardzo złym stanie. Używanie grzałek do 300 W to nie fanaberia SW tylko względy bezpieczeństwa :)

jeśli się strażnik zapyta to powiedz że ma 300w wez paragon tam i tak nie pisze ile ma w

mnie się nic nie pytali tylko przyjeli grzałkę

Ostatnią edycję dokonał moderator:
FARTSALON napisał:
JA kupiłam mocniejszą i zdrapałam ile ma W i przeszła

Typowa mentalności Polaka - egoisty. Na każdym kroku oszukać tak, by załatwić SWOJE.

Za namawianie do oszukiwania SW ostrzeżenie.

bardzo mi przykro ale tak nie jest. Jatak samo biegałam po skepach i szukałam tej grzałki i też nie potrafiłam nigdzie dostać

Powrót