Grzywna

• Autor wątku Autor wątku DeXoti3
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DeXoti3

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, mam pytanie czy jak przyszlo mi wezwanie do zapłaty grzywny z sądu a wcześniej wpłaciłem część pieniedzy to została do splaty mi różnica? Czy kwota ktora mam na wezwaniu do spłaty?

DeXoti3 napisał:
Witam, mam pytanie czy jak przyszlo mi wezwanie do zapłaty grzywny z sądu a wcześniej wpłaciłem część pieniedzy to została do splaty mi różnica? Czy kwota ktora mam na wezwaniu do spłaty?

Czemu zapłaciłeś wcześniej? Czy wyrok był już prawomocny gdy nastąpiła wpłata? Podałeś poprawną sygnaturę akt w tytule przelewu?

Na komendzie wplacilem, kazdy banknot mi spisali, dostałem papier pozniej z sądu ze kwota została wpłacona. Kwitek z tego że wyrok jest prawomocny dostałem i wyslano mi na sam koniec wezwanie do zaplaty (30dni). Żadnego przelewu nie robiłem

DeXoti3 napisał:

wplaciles hajs przed prawomocnym wyrokiem? ciezko pojąc twoja wypowiedz, jezeli dostajesz grzywne to mas sygnature akt i numer karty dłużnika ktory uzywasz jako tytul przelewu, to gdize wplaciles pieniadze? dziwna akcja

jezeli wplaciles tam gdzie trzeba pieniadze to tak , zostala Ci pozostala część do zaplaty

Powrót