P
PLM000
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Mam wątpliwości co do hazardu w internecie.
Ja nie mam dostępu do żadnego z kasyn gdyż mieszkam w małym miasteczku.
I mam pytanie:
Jak ja bym grał np. w pokera przez internet na zagranicznym pokerromie to czy i gdybym wygrał np 10000zł to czy bym mógł jakoś legalnie te pieniądze wypłacić czy nie??
Z niektórych źródeł dowiaduję się że hazard online jest nielegalny ale to raporty z 2007r. a jak teraz jest z tym hazardem online??
W 2007r. ktoś tam z polityków mówił że trzeba zalegalizować ehazard żeby państwo zarabiało na podatkach z ehazardu.
Jak teraz jest??
Proszę o odpowiedzi.
Z góry dzięki!
Mam pytanie dotyczące hazardu w kasynach naziemnych.
Jak bym wygrał pieniądze i chciałbym je opodatkować to skąd mam wziąć pit.
Ktoś mi przyśle cy co??
Może sam mam wziąć skądś ten pit.Jeżeli tak to proszę podać jaką bym musiał wziąć wersję pitu.
Proszę o odpowiedzi.
Z góry dzięki.
Ja nie mam dostępu do żadnego z kasyn gdyż mieszkam w małym miasteczku.
I mam pytanie:
Jak ja bym grał np. w pokera przez internet na zagranicznym pokerromie to czy i gdybym wygrał np 10000zł to czy bym mógł jakoś legalnie te pieniądze wypłacić czy nie??
Z niektórych źródeł dowiaduję się że hazard online jest nielegalny ale to raporty z 2007r. a jak teraz jest z tym hazardem online??
W 2007r. ktoś tam z polityków mówił że trzeba zalegalizować ehazard żeby państwo zarabiało na podatkach z ehazardu.
Jak teraz jest??
Proszę o odpowiedzi.
Z góry dzięki!
Mam pytanie dotyczące hazardu w kasynach naziemnych.
Jak bym wygrał pieniądze i chciałbym je opodatkować to skąd mam wziąć pit.
Ktoś mi przyśle cy co??
Może sam mam wziąć skądś ten pit.Jeżeli tak to proszę podać jaką bym musiał wziąć wersję pitu.
Proszę o odpowiedzi.
Z góry dzięki.
Ostatnią edycję dokonał moderator: