Hej potrzebuje pomocy

• Autor wątku Autor wątku Kacper30
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kacper30

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Hej mój brat odbywa karę pozbawienia wolności za nie wypal firmę. Przebywał w zewnętrznym na toruńskiej w Bydgoszczy. Chodził do pracy w weekendy do szkoły tak dwa lata. Wychodził na przepustki. W końcu ktoś stwierdził że chciał uciec niby bez żadnego dowodu na to tylko słowo podejrzenie że może chcieć to zrobić. Został przewieziony na wały zrobione r1 widzenia pleksa czy tak można zrobić z kimś. Oni tam chyba też mają swoje prawa.

A skąd wiesz jak było na prawdę? Od brata?

Brata wersja to jedno. Ale drugie co wiem jakie miał warunki i nie miał potrzeby by uciekać skoro miał na warunkowe stawać tak to sam sobie pod górkę by nie robił. A drugie co osoby które z nim pracowały te z jednostki zadzwonili do mojej mamy że tak się nie robi z ludźmi bez podstaw. A u mego brata takie coś miało miejsce.

Brat codziennie dzwonił jak był na toruńskiej kilka razy nawet dziennie. Z chwilą kiedy został przewieziony poniedziałek mieliśmy z nim kontakt w środę 5minut gdzie też nikt nas nie poinformował.

Nie pisz posta pod postem, przez 20 minut jest dostępna opcja -
edit.gif
Regulamin §8

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Kacper30 napisał:
Brata wersja to jedno. Ale drugie co wiem jakie miał warunki i nie miał potrzeby by uciekać skoro miał na warunkowe stawać tak to sam sobie pod górkę by nie robił.

A jak był na wolności to przecież też miał warunki i nie miał powodu trafiać PONOWNIE za kraty. A tymczasem "hyc" i mamy kolejnego recydywistę w więzieniu. Zatem tekst: "nie miał powodu uciekać" jest cokolwiek nie na miejscu.

Powrót