historia internetowa

• Autor wątku Autor wątku chopek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
C

chopek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
20
Nie wiem gdzie zadać to pytanie? Może jest to i śmieszne, ale nie dla mnie.
Wróciłam z urlopu, w tym czasie mój syn mieszkał u mnie i korzystał z komputera który mu sie dość często zawieszał. Sprawdził "historię"- ctrl-h i okazało się, że ma on pełno wirusów, ponieważ b.często przez ok. 6miesięcy były oglądane strony erotyczne itp. czy jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie ? "Ten" który mógł być na tych stronach zaklina się, że nawet nie wie jak to zrobić.

Nie ma wątku prawnego, ale miałam nadzieję, że przeczyta to jakiś informatyk i mi odpowie, przecież zwykli ludzie też udzielają rad a ja nie mam kogo zapytać i gdzie.Przepraszam :(

czy jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie ?
Logiczne wytłumaczenie sama Pani sprokurowała pisząc iż oglądał strony nie dla dzieci.
Pozbyć się "robactwa" antywirusem. (programy antywirusowe) lub sformatować dysk.
Mimo wszystko lepsze to niż leczenie penicyliną. ;)

chopek napisał:
Nie wiem gdzie zadać to pytanie? Może jest to i śmieszne, ale nie dla mnie.
Wróciłam z urlopu, w tym czasie mój syn mieszkał u mnie i korzystał z komputera który mu sie dość często zawieszał. Sprawdził "historię"- ctrl-h i okazało się, że ma on pełno wirusów, ponieważ b.często przez ok. 6miesięcy były oglądane strony erotyczne itp. czy jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie ? "Ten" który mógł być na tych stronach zaklina się, że nawet nie wie jak to zrobić.

Korzystają Państwo z zabezpieczonej sieci wifi/połączenia z internetem? Ktoś mógł się także włamać, lub po prostu przenieść złośliwy program nawet na przenośnej pamięci.

Dziękuję za podpowiedz. Pozdrawiam :)

Wejdź na Forum Elektroda zarejestruj się . Wejdź do działu komputery ,internet .Pomogą Ci ,to dobrzy ludzie .;)

andrzej690814 napisał:
Wejdź na Forum Elektroda zarejestruj się . Wejdź do działu komputery ,internet .Pomogą Ci ,to dobrzy ludzie .;)
Gratuluje refleksu!
Zamykam, bo chyba dawno po problemie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót