Holandia - picie na stacji kolejowej

• Autor wątku Autor wątku keledm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

keledm

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam,

W dniu wczorajszym w godzinach wieczornych wraz ze znajomymi w momencie kiedy usiedlismy sobie na ławeczce na stacji kolejowej majac otwarte piwo podjechaly do nas jakies sluzby. Pisze jakies bo nawet nie wiem co to było a na pewno nie byla to policja. Nie mielismy zadnych dokumentow wiec podalem tylko moj numer sofi po czym nas sprawdzili i z tego co zrozumialem dostalismy mandat 99 euro. Jednak nic nie podpisywalem ani nie mam zadnego potwierdzenia aby go nawet i opłacic. Nie jestem zameldowany w holandii wiec czy jest mozliwosc ze dostane go na polski adres? Czy skoro nie dostalem zadnego wypisu to go nie dostalem wcale ? Bo juz sam nie wiem :o

Wskazane byłoby zapłacić, gdyż będą Was szukać przez komornika i dopisywane będą odsetki.

No to pewnie ze jakbym dostal do bym zapłacił. Po prostu nic nie przyszło do tej pory jeszcze.

a może tylko postraszyli tym mandatem, pamiętaj też o tym iż każdy policjant może także pouczyć.
Jednak zwróć uwagę na pocztę, może być również przesłana na adres holenderski, gdzie mieszkałeś lub do pracodawcy holenderskiego.

Powrót