HOLANDIA Prosze o pomoc...

• Autor wątku Autor wątku Jotpe Dronten
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

Jotpe Dronten

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam , Wraz z Sporą iloscią Znajomych mamy wielki problem zwiazany z pobytem W Holandi przez biuro pracy **** Ja jak i moi znajomi podpisalismy z wyzejwymienioną firmą umowe na 3 miesiące, pracuje juz prawie 6 tydzien.. A otrzymałem zaledwie 50 euro.. mimo ze Godziny mam wszystkie wpisane na koncie. Ponadto Otrzymujemy Dziwne solarisy na, których widnieją same Nie wiadomo skąd biorące się minusy (DEBETY), mimo ze Godziny mamY niby na koncie na solarisie widnieje ze nie przepracowalem ani Dnia..(Co 3 osoba ma godziny wpisane ale wiele ich brakuje) Co najgorsze gdy juz zaczalelismy upominac Sie o swoje ja i 2 moich znajomych zostalismy bezpodstawnie zwolnieni.. Zostałem bez grosza..MAJĄ PRAWO TAK Z NAMI POSTĘPOWAAAC?? CZY MOGE COS ZROOBIC POROSZE O SZYBKI KONTAKT.. DZIĘKUJE Z GORY....:???: KONTAKT ****

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nie mają takiego prawa do postępowania z pracownikami. W tej sprawie należałoby zawiadomić policję, związki zawodowe, a nawet polska ambasadę aby zajęła się tą sprawą. Warto również powiadomić media aby sprawa ta została nagłośniona i wreszcie aby nieuczciwy pracodawca zrozumiał iż nie można oszukiwać obcokrajowców, którzy przyjechali aby uczciwie zarobić na utrzymanie swoje i swojej rodziny. A czy też tak postępują z holendrami pracującymi w tej firmie???

Powrót