L
lumpy
Witam to znowu ja i moj coraz wiekszy problem . Mam pare pytan . chodzi znowu o moje prawko stracone przez samochod i recydywe popelnioną w Mielnie na wakacjach na rowerze . Dzis dostalem pismo ze zostal mi przydzielony obronca z urzędu , pismo zostalo wyslane z Sądu okręgowego w Koszalinie , II wydział karny , sekcja wykonywania orzeczen stosowania aresztu tymczasowego , pytanie dlaczego z tego wydzialu , czy oni chca mnie zamknac na 3 miesiace , przeciez sprawa jest jasna zlapano mnie , prokurator dolozyl solidnie do wyroku zakazu itp . Z kolei jutro mam jechac na badania psychiatryczne do "Psychiatryka" na ktore dostalem skierowanie z mojej prokuratury ale skoro moja pierwsza sprawa jest zamknieta to po co te badania , myslalem ze papiery z Koszalina zostaly tutaj przeslane i bedą mnie sadzic na miejscu za to co zrobilem w Mielnie. I teraz tak , czy adwokat przydzielony z urzedu w Koszalinie moze wnioskowac na sprawie zeby przeslano papiery tutaj do mnie i zebym byl sadzony tutaj na miejscu , pytam bo juz naprawde jestem skołowany , kazdy mi mowi co innego. Przeciez nie mam mozliwosci jechac do koszalina , to jest jakies 500 km ode mnie , wogole dlaczego dopiero teraz przychodzi do mnie pismo skoro moj znajomy ktory tez zostal zlapany ze mna ma po sprawie , juz dostal wyrok i sprawa jest zamknieta. Wogole czy 10 lat zakazu jezdzenia rowerami i samochodami to nie za surowy wyrok , przez tamten wybryk stracilem prace i nie moge znalezc nowej , mieszkam w malej miejscowosci i nie mam mozliwosci dojazdu na dana godzine do wiekszych znajdujacych sie w poblizu ale co wazniejsze chyba bede musial przerwac studia bo w weekendy musze lapac po nocach stopa zeby sie dostac na pociag co nie zawsze sie udaje. czy ktos wogole wezmie to pod uwage ???