Insurance number

• Autor wątku Autor wątku Wiktorz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

Wiktorz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, sytuacja wyglada nastepujaco na moim insurance z job center brakowalo pontefract west yorkshire czyli nie byl pelny adres wiec postanowilem to podrobic tzn wycialem fragment z listu z pelnym adresem i dalem do ksero, poszedlem do banku otworzyc konto i pracownik z banku sie skapnal ze adres jest podrobiony, juz wczesniej bylem w tym samym banku i dlatego ze brakowalo fragmentu adresu nie moglem otworzyc konta dzwoniac do job center nie moglem sie dogadac z nimi nawet proszac o tlumacza polskiego wiec zostalem zmuszony to zrobic poniewaz mnie chca zawiesic w pracy przez to ze nie mam konta w banku, pytanie moje jest nastepujace czy mi cos za to grozi ? Jakas kara w wiezieniu czy cos ?czy deportacja do kraju? koles z banku powiedzial ze musi to zatrzymac ale nie wiem co dalej z tym zrobi ? prosze o odpowiedz

Prawdopodobnie zglosi na policje, kolejne nastepstwa to przesluchanie i prawdopodobnie umorzenie. Ze wzgledu na powage czynu moze grozic ci rozprawa w sadzie za oszustwo, drobna kara, prace spolecznem upomnienie.
mimo to, mam nadzieje ze udalo ci sie otworzyc konto w banku? prace masz? Wszystkiego dobrego

Powrót