Internet Orange POMOCY!!

• Autor wątku Autor wątku biedny86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

biedny86

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam. Jest to moj pierwszy post wiec za bardzo nie wiem czy w dobrej rubryce go wkleiłem. Mam do Was wielka prosbe...a mianowicie ...chodzi o taka sytuacje: Mam od 3 miesiecy umowe z Orange na internet..internet jest beznadziejny..nawet stron nie moge otwierac! Chcialbym z niego zrezygnowac nie ponosząc kary 1000zl. Internet zamawialem u nich telefonicznie i kurier przyniósl przesylke razem z umowa i wszystkimi pierdolami potrzebnymi do podlaczenia internetu...i po prostu zostawil mi umowe nawet nie kazał sie podpisac..jedyne co to babcia odebrala przesylke i sie podpisala. Tak wiec mam umowe z Orange niepodpisana i chcialbym sie dowiedziec czy jezeli zrezygnuje to prawnie mają sprawe wygraną czy moze nic mi nie moga zrobic?? Prosze o odpowiedz poniewaz nie usmiech mi sie placic 75zl za internet ktorego nie bede mial! Pozdrawiam i zycze wesolych, zdrowych i pogodnych swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku.;-) z góry dziekuje za pomoc!!

Prosze o usuniecie tego postu poniewaz juz znalazlem odpowiednia kategorie. Sorki:)

Powrót