Jak długo będzie jeszcze siedział

• Autor wątku Autor wątku dorkamax7
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dorkamax7

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam serdecznie!od razu przejdę do rzeczy.chłopak mój został skazany na siedem lat w niemczech za ciężkie pobicie.w kwietniu tego roku minie już 3,5 roku jego odsiadki.co najdziwniejsze w tym wszystkim jest,że miał sprawę 17sierpnia ubiegłego roku o wyjście,deport.sędzina z prokurator ustaliły datę deportu najpóźniej do 20 listopada ubiegłego roku a on dalej siedzi?czy ktoś ma pojęcie jak długo mogą go jeszcze przetrzymywać?od czego to zależy?chodził na specjalne terapie z psychologiem,żeby wcześniej wyjść i na razie nici z przyjazdu.w tym więzieniu wiedzą,że ma dziecko,którego na oczy jeszcze nie widział,że ma mnie,że chcemy się pobrać.może to jakoś wpłynąć na szybsze jego zwolnienie???

nie wiem czy ktos sie pokusi o odpowiedz nie znajac akt sprawy, skoro mial termin deportacji i on minal to znaczy ze byl powod :cool:

długa historia z tą jego sprawą.Znaleźli kozła ofiarnego,w tym przypadku jego, postarali się o swojego (...) świadka,PROSTYTUUJĄCĄ SIĘ NARKOMANKĘ ,OCZYWIŚCIE NIEMKĘ i po procesie.Inne dowody wskazujące na jego niewinność nie liczyły się.Sprawa zamknięta.Polacy zawsze będą traktowani jednymi z najgorszych w ich kraju.Tak mamy nauczkę na przyszłość.A CO DO JEGO WYJŚĆIA,TO NA TAMTEJ OSTATNIEJ SPRAWIE O DEPORT,Z SIERPNIA, DOSTAŁ ZAKAZ WJAZDU DO ICH KRAJU NA DZIESIĘĆ LAT.NIE ROZUMIEM ICH TEJ CAŁEJ FILOZOFII???!!!!PO CO GO TAM DALEJ UTRZYMYWAĆ Z PIENIĘDZY NIEMIECKICH PODATNIKÓW:!: oczywiście może też coś tam nawyrabiał i mu przedłużyli,jak pisałeś ale u mnie nikt nie jest przekreślony i nie muszę się do niczyjego poziomu zniżać;)jeżeli się komuś noga powinęła w życiu to nie trzeba tej osoby przekreślać;)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
skoro doszlo do procesu i to byl jedyny swiadek w sprawie to znaczy, ze mial kiepskiego adwokata, ktory niewiele dbal o jedgo interesy a do tego pewnie skazany nie rozmawia po niemiecku a na sali nie bylo tlumacza przysieglego

Była tłumaczka polka i adwokat z urzędu.oczywiscie później życzyli sobie płacić sporą sumkę a skąd człowiek ma nabrać.stało się co się stało i nic już na to nie poradzimy.:(chciałabym wiedzieć czy musi przesiedzieć połowę kary,żeby został deportowany czy przed tą połową ma szanse na wyjście????

Powrót