Jak jest w innych AŚ ?

• Autor wątku Autor wątku jolla
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

jolla

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
:o W areszcie w którym przebywa mój chłopak jest tragicznie bija się kradną wszystko niektórzy stali chyba juz bywalcy wprowadzaja swoje reguły i zasady są wielcy i niczego sie nie boja . Mój mówi ze psychicznie nie wytrzyma.A jak jest gdzie indziej czy tez tak samo?

w każdym areszcie jest inaczej...może niech Twój postara się o przeniesienie do innej celi...niech porozmawia o tym z wychowawcą...

jolla niestety ale tak jest, najgorzej jest na małolatce, tam kolesie próbują zrobić "kariere"
moze niech pogda z wychowkiem o przeniesienie do innej celi ale nie wiem czy to dobry pomysł, musi być twardy i trzymać sie swoich zasad wtedy dadzą mu spokój... nie wiem może inne dziewczyny sie wypowiedzą, bo mój był tylko w zk i na pól otworku

On sie boi zgłaszać czegokolwiek bo od razu sie tacy narażają i nie chce nic mówic tylko na widzeniu cos nam powie i tyle .Boi sie ze nie wytrzyma choc bardzo sie stara ale on sam mówi ze boi sie o swoja psychikę , Ja sie martwie jego mama tez.Co mozna zrobić

a może Ty porozmawiasz z wychowawcą...przeniesie go do innej celi i nikt nie będzie wiedział o waszej rozmowie...tak jak pisała Asia najgorzej jest z małolatami próbują pokazać co to nie oni.... :x

Tak jak pisze loli najlepiej jak sama porozmawiasz z wychowawcą.

U mojego cicho i spokojnie żadnych awantur ani kradzieży. A z resztą mój mówił kiedyś że to nie do pomyślenia żeby jeden drugiemu pod celą coś ukradł. W sumie do tej pory było ok a teraz nie wiem bo go przerzucili ale na recydywie ogólnie jest dużo spokojniej niż u tych pierwszy raz karanych a szczególnie małolatów

u Mojego M. też było spokojnie ! Mówiła mi zawsze, że wszyscy sobie pomagają i nie mowy o tym, żeby ktoś coś z celi wyniósł ! Twój chłopak musi być twardy i się nie dac poprostu. Pozdrwiam.

u Mojego M. też było spokojnie ! Mówił mi zawsze, że wszyscy sobie pomagają i nie mowy o tym, żeby ktoś coś z celi wyniósł ! Twój chłopak musi być twardy i się nie dac poprostu. Pozdrwiam.

Jolla, a jesli można spytac - w jakim AS jest twój chłopak (w jakim mieście) ??

Informacje o poszczególnych AŚ /ZK proszę umieszczać w odpowiednich tematach.

Luźną dyskusję proszę prowadzić w wolnym temacie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót