Jak można kogoś łatwo wrobić na dożywocie, nie ponosząc za to żadnych konsekwencji ?

• Autor wątku Autor wątku vagina1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
V

vagina1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Wystarczy wykonać 5 punktow?
1) Zainteresować się maskami aktorskimi i teatralnymi ze szczegółami ze zmarszczkami z oddychającą powłoką (lata 60te poprzedniego wieku, teraz perfekcja małymi kosztami na podstawie szczegolowej fotografii i wymiarow czaszki "na zamowienie")?
2) dobrać klienta wzrostem postura, ktoryby np przypominał osobę wrabianą?
3) sledzic wrabianego goscia i wyczaić moment, aby nie miał alibi i trafic w ten moment dokonujac przestepstwa za pomoca goscia z punktu 2) szczegolnie zeby widzialy dane wykroczenie kamery i mnostwo swiadkow?
4) ( to punkt dodatkowy potrzebny do wagi przestepstwa) wziac wczesniej odcisk palcow wrabianego i stworzyc ich pierwowzor robiac mikroskopijny odlew ze sladami?
5) zalozmy ze to jestem ja wrobiona, czyli "punkt kamienowania" ukleknie tysiac swiadkow zarzekajac sie, ze bylam to ja, 5 kamer to potwierdzi, a i moga byc odciski jesli sie tylko chce?

Pytanie brzmi, czy w takiej sytuacji mozna sie cieszyc tylko ze dozywocie a nie jestem w Texasie?Dzieki

Ale cos mi się wydaje że za duzo filmów ostatnio było.

wydaje mi się, że UE nie jest tak, a tym bardziej do konca. Ale zmieniając temat; jak mozna wpłynąć na morale obywatela, jeśli w jakimś ścisłym kraju unijnym coś wolno i mogę tam pojechać na dowód, a u nas już nic nie wolno. Są sprawy gdzie w Polsce się ostro siedzi za cośtamtam a tam pikuś. Narkotyki? bzdura Alkohol w Anglii 0.8 za kierownicą? bzdura! To wszystko to pikuś! Domyślcie się jakie w życiu codziennym, nawet nie mówiąc o nfz i lekach, tam na zachodzie jest podatkowy raj, tylko nikt tego u nas nie wyjasni, bo ostatni by zgasil swiatlo,nawet nie wiedza ze w niektorych krajach podstawowa emerytura czy brenta nie jest liczona od skladek ZUS tylko od podatkow z dochodow, ktore sa nizsze niz u nas

Mam znajomych w wielu krajach unijnych i wiem ogólnie jakie jest tam prawo i przepisy podatkowe, więc u nas to marzenie ścietej głowy. Gdybym był jakimkolwiek inwestorem zagranicznym, to nigdy nie zainwestowałbym w Polsce, bo brak żadnej stabilizacji przepisów prawa gospodarczego, inwestycyjnego i przede wszystkim podatkowego, które się zmienia co miesiąc. U nas to tak:dopisuje sie paragrafy do prawa istniejacego zamiast zmienic dany przepis od podstaw."np PKP regionalne strajkuje, ogłoszenie w tv i w radio, ze mozna jezdzic w intercity, wiec jade, a konduktor: wyjazd stad, jeszcze cie tu widze ja nic nie słyszalem, licze do trzech, powiedzialem ze jest zajebistym konduktorem i wysiiedlismy we dwojke, po czym byl nastepny intercity i juz nas wzial i nie bylo problemow. Male roznice prawa unijnego to ok, znow zmieniam temat, ale sa tak wielkie roznice, ze nie dziwie sie ze ludzie uciekaja, w prawie karnym nawet w wielu dziedzinach co u nas jest przestepstwem, to tam albo wykroczenie, albo czesto kompletnie nic; z kolei jesli chodzi o przemoc nad dziecmi i faceta nad kobieta to tam jest ostro, a u nas ktos musi zabic lub zgwalcic zeby ktos sie opamietal i skomentowal a prawo i tak sie nie zmienia, hejka

Ostatnią edycję dokonał moderator:
a kto cię tu trzyma?wyjedź i zakończ ten "płacz.

Wracając do prawa karnego; to żadna ideologia z mej strony, nawet nie chodzi o lobby adwokacie, prokuratorskie i sedziowskie. Chodzi o jeden telefon do znajomego: słuchaj Jasiu, Czarek czy żdzisiu, mam problem ktos mi chce wykosic spoldzielnie mieszkaniowa, obiecałes mi ze pomozesz w koncu sostales 100m za 50 tys, albo Jasiu sluchaj, moj syn wczoraj potracil kobiete na motorze i "sp..." zrob cos, dobra, zadzwon jutro do mnie o 12stej tylko musze zmienic karte tel, dam ci cynk

Najbardziej mi szkoda młodych ludzi, którzy w coś wierzą i mają wiedzę, nie tyle co chcą zmienić świat, ale tyle zdaja egzaminów tak się starają i jak nie mają protekcji to muszą sie płaszczyć.Ja chyba zacznę studiować prawo dla własnej przyjemności, niech to zostanie mym mottem, pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie nie lubią, lubią i tych co są obojetni, mam na dzis wygadane hej!

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Ktoś tu ostro przedawkował prochy, fantastykę i filmy amerykańskie.

Nie ma co się oszukiwać...Jest w tym trochę prawdy...

A tak w ogóle reszta rodziny zdrowa? (na umyśle)
Po drugie nie ma przestępstwa doskonałego, istnieje coś takiego jak odciski palców (tego nie podrobisz) chyba, że na filmie. No i zawsze jakies nieprzewidziane okoliczności.

Powrót