Jak napisać odwołanie (próba o pomoc )

• Autor wątku Autor wątku adam247
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adam247

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam dostałem od komornika nakaz zajęcia i podanie nr kont gdzie pracuje itd, oczywiście nakaz zapłaty przez sąd w lublinie był kierowany gdzie indziej gdzieś gdzie nigdy nie byłem zameldowany wziolem kiedys kredyt taka karta kredytowa z cetelem debet był 2000 co prawda niemoge znaleźć wszystkich dowodów wpłaty (jestem prawie pewien ze go zpłaciłem )dowody znalazłem na jakies 1500zł ostatnia wpłata kwiecień 2008 r co mam w takiej sprawie odpisac w odwołaniu i czy tez pisac o przedawnieniu 3 lat,
Z góry bym był wdzieczny za w miare szybką odpowiedz czas ucieka a do jutra muszę wysłać pismo 2 dzień szukam jakiegoś wzoru ,wiem ze tego jest pełno ale 2 dzień mnie już głowa boli od szukania a czym mniej czasu tym bardziej sie człowiek gubi z góry pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz

Czy czytałeś tysiące podobnych tematów?

Jak przywrócić termin radziłem w temacie z działu windykacja dotyczącym presco, przeczytaj....

no własnie o presco mi chodzi oki moze cos uda mi sie wyczytać dzieki bardzo

ja podałem ten sam link na pm

Witam, mam prośbę nie wiem gdzie szukać pomocy. W odpowiedzi na ponaglenie Art 37 kodeksu postępowania administracyjnego dostałam papier z Dolnaślaskiego Urzędu Wojewódzkiego, odwołanie do Samorządowego Kolegium Odwoławczego. Czekam od maja/ sierpnia na decyzje w sprawie świadczeń wychowawczych i rodzinnych. Przez to że pracuje w Czechach potrzebuje decyzji czy zachodzi koordynacją między dwoma państwami. Dostałam odpowiedź którą s6ie bronią, że jest brak pracowników, że jest dużo spraw nie rozwiązanych itp itd że decyzje mogę dostać dopiero końcem przyszłego roku. Pobieram pieniądze na urlopie wychowawczym z Czech i te środki zostały mi wstrzymane z braku decyzji z Wrocławia. Czy jest coś czym mogłabym przyspieszyć otrzymanie decyzji?

Powrót