A
adam247
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam dostałem od komornika nakaz zajęcia i podanie nr kont gdzie pracuje itd, oczywiście nakaz zapłaty przez sąd w lublinie był kierowany gdzie indziej gdzieś gdzie nigdy nie byłem zameldowany wziolem kiedys kredyt taka karta kredytowa z cetelem debet był 2000 co prawda niemoge znaleźć wszystkich dowodów wpłaty (jestem prawie pewien ze go zpłaciłem )dowody znalazłem na jakies 1500zł ostatnia wpłata kwiecień 2008 r co mam w takiej sprawie odpisac w odwołaniu i czy tez pisac o przedawnieniu 3 lat,
Z góry bym był wdzieczny za w miare szybką odpowiedz czas ucieka a do jutra muszę wysłać pismo 2 dzień szukam jakiegoś wzoru ,wiem ze tego jest pełno ale 2 dzień mnie już głowa boli od szukania a czym mniej czasu tym bardziej sie człowiek gubi z góry pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz
Z góry bym był wdzieczny za w miare szybką odpowiedz czas ucieka a do jutra muszę wysłać pismo 2 dzień szukam jakiegoś wzoru ,wiem ze tego jest pełno ale 2 dzień mnie już głowa boli od szukania a czym mniej czasu tym bardziej sie człowiek gubi z góry pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz