Jak obronic sie przed wyludzeniem i zastraszaniem? Pomozcie!!

• Autor wątku Autor wątku qwert264
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Q

qwert264

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Firma, niby firma w xxxxxx sprzedaje siatke, kupilem od nich siatke wraz ze zalozeniem,zanim przyjechali zalozyc czekalem ponad miesiac, przyjechali zakladac i zakladali ja wraz ze slupkami ze 3 tygodnie,czesc pieniedzy zaplacilem od razu za piasek i cement bo to mialo byc osobno, tego dnia gdy mi wbetonowywali slupki zaplacilem calosc tak jak sie umawialismy,i po zaplacie niewidzialem ich ponad 2 tygodnie, po moich telefonach przyjechali wkoncu wraz z siatka i ja zalozyli i to beznadziejnie,ze gdybym wiedzial ze tak zaloza niezaplacilbym az tyle im,a kazali sobie zaplacic na produkcje tej siatki i za montarz od razu,po zalozeniu tej siatki wlasciciel oglosil mi ze musze jeszcze doplacic bo koszty wzrosly,chcial ode mnie wyludzic 1200zl,zaplacilem mu wtedy chyba 200zl bo tyle mialem przy sobie,ta siatke zakladali w lipcu 2006,napoczatku tej transakcji chcialem fakture i rachunek zeby wiedziec za co place,ale mi niedal wlasciciel tej firmy bo jak to on okreslil bedzie bez podatku to mniej zaplace,potem mnie nachodzil co jakis czas i grazil ze mam zaplacic wiecej bo mi sie do skory dobierze, i ciagle dzwonil nawet zlosliwie w nocy i wczesnie rano, po jakims czasie przestalem odbierac te telefony,a wczoraj napislal mi na naszej klasie: w temacie -kasa, a ponizej -zabawa sie skonczyla, z konta jakiejs kobiety gdzie nazwal sie swoim imieniem i nazwiskiem-xxxxxxxxa pare dni temu z tego konta jakas kobieta wyslal mi zaproszenie, wiec sie zapytalem czy sie znamy? gdzie moge zwrocic sie o pomoc? pozdrawiam

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jak ktoś Pana zastrasza, proszę z tym udać się na Policję.
Proszę na forum nie wymieniać nazwy firmy, ani imion i nazwisk, takie posty będę kasował i zamykał.

Powrót