Jak odwołać się od oskarżenie o pobicie żony?

• Autor wątku Autor wątku melisaaaa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

melisaaaa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Zostałem oskarżony o pobicie żony i wygnanie jej z domu z naszym dwumiesięcznym dzieckiem. Oba oskarżenia są niesłuszne. Podczas kiedy byłem w pracy żona opuściła dom, udała się na policję i złożyła zeznania na moją niekorzyść. Kłóciliśmy się, ona prowokowała kłótnie.
Mieszkała z nami lokatorka, która poświadczyła wiarygodność jej zeznań. Policja zabrała mnie na posterunek w celu złożenia zeznań. Pokazali mi zdjęcia siniaków, powiedzieli, że biłem żonę i wygnałem ją z domu.
Grozi mi 3 lata pozbawienia wolności. Mieszkam na terenie Wielkiej Brytanii. Trzy lata temu ciężarna kobieta, z którą mieszkałem, nabiła sobie siniaka i złożyła doniesienie na mnie na policję, ale później je wycofała. Gdzie mam szukać pomocy? Jak mogę się odwołać?

po pierwsze to gratuluje zony,po drugie to nie wiem czy ktokolwiek ci uwierzy skoro ona nawet ma swiadka,na dodatek jak kurator czy osoba socjalna przydzielona do tego przejdzie po sasiadach i uslyszy od nich ze rzeczywiscie klotnie uwas sa na porzadku dziennym to lezysz..proponuje ci dogadac sie z zonka albo brac nogi za pas...nie wiem czy powinno byc mi cie szkoda bo niewiem na ile ty prawdy tu piszesz.ja bylem 6 lat w anglii i wiem jakie sa zwiazki na emigracji i co wyprawiaja polki i jak zonka przewraca sie we lbach..jezeli mowisz prawde to powiedz jej ze na rozprawie bedziesz zadal uzycia wykrywacza klamstw..nie raz takie straszaki dzialaja na tępe kobietki ktore wszystkie rozumy pozjadaly..powodzonka

Jestem Polka na emigracji i nie sadze aby przewrocilo mi sie "we łbie" powiem wiecej rowniez moge przytoczyc zachowania Polakow idealnych mezow , ktorzy pija a potem awanturuja sie w domach doprowadzajac zony i dzieci do rozpaczy. Skoro Ona odeszla w ten sposob to oznacza jedno w tym domu musiala byc przemoc nie koniecznie fizyczna. Dziwi mnie fakt, ze kolejna kobieta wymysla sobie zle traktowanie - wersje sa 3 jej / jego i prawdziwa - Na pewno bedzie zakaz zblizania sie co do reszty to zalezy co zeznala zona, swiadek jaka bedzie opinia sasiadow , wczesniejsze grzeszki - decyzja nalezy do sadu.

ciekawe jak sie to zakonczyło!!!

Powrót