Jak oskarżyć adwokata do prokuratury

• Autor wątku Autor wątku submarin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

submarin

Użytkownik
Odpowiedzi
254
Mój adwokat działał na moją niekożyść... tzn. zachował się biernie przy przesłuchaniu najważniejszego świadka . Mimo ,że go powiadomiłem o możliwości zmanipulowania i ,,skręcenia,, zeznań przez skład sędziowski nie spowodował ponownego przesłuchania w sądzie. Mimo, że znalazłem jako pararelę wyrok sądu
apelacyjnego mówiący , że jestem niewinny!! Tak uważam....precedens ...Do pisma do apelacji ani o tym nie wspomniał...... i tak mnie załatwił.....mimo ,że dostarczyłem zeznania z innego procesu złożone przez tego świadka. Przez cału proces posyłał mi aplikantów.... a gdy miał on zeznawać pojawił się osobiście....

Piszesz niezrozumiale.

Z wnioskiem o przesłuchanie ponowne mogłeś wystąpić sam.

Jak oskarżyć adwokata do prokuratury............za niedopełnienie obowiązku, co mówią na ten temat przepisy o adwokaturze.......o obowiązku adwokata wobec strony, którą reprezentuje.........i naruszeniu tego obowiązku.......sami coś podpowiedzcie!

Z wnioskiem takim wystąpiłem, ale sędzia odrzucił..........przecież wyszło by na jaw ,że te zeznania są ,,skręcone,,!!!! Teraz wiem , że mogłem zmienić skład sędziowski.........Nie dowiedziałem się od niego co to kontr -pozew......itp.

Powrót