X
xxxmaluszek313xx
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam taki problem ze pojechałam do holandi do pracy od 29.09,14 do 08.11.14 po powrocie do domu dostałam solarisa z naliczonymi karami za domek o ktorych nie zostałam poinformowana a w umowie jest napisane ze powinnam byc o czyms takim infomowana, oczywiscie poszlam to zgłosic do biua i miała sie to sprawa zajac pani z ktora podpisłam umowe. tydzien pozniej znow przyszed solaris z kara. znow skontaktowałam sie z ta pania wiec zaczeła działac wyszło ze to kary za domki w których podobno były szkody, wzszystkie rzeczy ktore sie psuly lub było cos nie tak było zgłaszane ale osoby do ktorych to zgłaszałysmy nie zapisywali tylko zawsze mowili zajme sie yum, teraz wyszło ze musze płacic za ich niekompetencje . teraz sprawa stoi na tym ze szef kazał odwołac kary i zwrocic pieniadze(ktore sami sobie odliczyli jest tu kaucja zwrotna za klucz do domku bedz i urlopowe) a koles odpowiedzialny za dom nie chce tego wykonac, dodatkowo mineło juz ponad 6 tyg i nie zostały mi wypłacone wakacyjne, oraz chcac otrzymas swiadectwo pracy ciagle mi pisza ze podaje zła date i nie wiem juz co mam robic, macie jakies podpowiedzi??