Jak to jest?

• Autor wątku Autor wątku Michalski1020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Michalski1020

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
20
Cześć, mam pytanie ponieważ mam dużo godzin opuszczone (żadnego nieklasyfikowania).

- Czy jeśli oceny roczne zostały wystawione(jest tak w dzienniku oraz w komunikacie dla rodziców), oraz jest po radzie (była 18 czerwca) Nauczyciele mogą zmienić ocenę lub np. wpisać nieklasyfikowanie? Pod pretekstem tego, że teraz mam na przykład za mało godzin? Przed końcem roku i żadnej informacji.

Chodzi mi tylko o te 4 ostatnie dni przed zakończeniem roku.

Wiem, że pytanie błache i w sumie bez sensu ale jestem taką osobą która sobie dużo rzeczy wmawia i przez to nie może spać a wy rozwiejecie moje wątpliwości bo nie wiem czy te 4dni iść do szkoły.

Dobrze byłoby gdybyś był osobą wmawiającą sobie rzeczy pozytywne.
Ktoś "wymyślił sobie" dzień zakończenia roku szkolnego w jakimś celu.
Gdyby można było nie chodzić do szkoły po wystawieniu ocen i radzie pedagogicznej to zwyczajnie w świecie po prostu można byłoby iść na zieloną trawkę.

Może źle zadałem pytanie, chodziło mi o to czy 4dni przed końcem roku ktoś z nauczycieli może wpisać gorszą ocenę/ nie klasyfikowanie? Bez żadnej informacji, po wystawieniu ocen rocznych ( ocena DST)
Już też nie przesadzajmy, z tym chodzeniem przecież nauczyciele sami dają luz na lekcjach i w szkole się przez te ostatnie dni nic nie robi prócz siedzenia w ławce i gadania z kolegami.
Jest to z czystej ciekawości bo po przeliczeniu obecności mam 70% a ja się bałem czy mam mniej niż 50%.

Powrót