Jak uzyskać zgodę na wysyłanie informacji handlowej legalnie?

• Autor wątku Autor wątku kmaksiu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kmaksiu

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam serdecznie, czy treść wiadomości poniższej można uznać za poprawną? Oczywiście na samym dole podpis osoby wysyłającej i domena internetowa strony? Maile będą pochodzić z publicznych zasobów popularnego katalogu firm.
Pozycjonowanie i marketing.
Witam, kontaktujemy się z państwem w celu przedstawienia naszej oferty. Zajmujemy się pozycjonowaniem stron internetowych, marketingiem, tworzeniem stron WWW i nie tylko. Jeśli chcą państwo poznać szczegóły naszej oferty, prosimy o wiadomość zwrotną, a bardzo chętnie przedstawimy wszystkie szczegóły.

Dlaczego akurat my?
Obecna jakość treści znajdującej się w sieci jest bardzo niska, natomiast klienci, a nawet wyszukiwarki internetowe oczekują jedynie wysokiej i tematycznej jakości, więc staramy się żeby wszystkie nasze działania, były na jak wyższej półce! Nasze zaplecze to nie tylko pozycjonowanie, ponieważ dysponujemy wieloma portalami tematycznymi, które posiadają aktywnych czytelników, więc jest to również zaplecze marketingowe! Nasza oferta jest bardzo elastyczna, a wszystkie nasze działania klient otrzymuje na zawsze, nawet po zakończeniu współpracy, wszystko zostaje w sieci tak jak było i dalej pracuje na Państwa pozycję, widoczność i pozytywny wizerunek!

kmaksiu napisał:
Witam serdecznie, czy treść wiadomości poniższej można uznać za poprawną?

Sprytna reklama własnej działalności, na forum na którym zabronione jest reklamowanie. :D

kmaksiu napisał:
Witam serdecznie, czy treść wiadomości poniższej można uznać za poprawną? Oczywiście na samym dole podpis osoby wysyłającej i domena internetowa strony? Maile będą pochodzić z publicznych zasobów popularnego katalogu firm.

Marketingowy bełkot.

Tobol napisał:
Sprytna reklama własnej działalności, na forum na którym zabronione jest reklamowanie. :D

Specjalnie dlatego usunąłem nazwę firmy, kontakt w sprawie usług jest nie możliwy poprzez ten post, ponieważ nie odp na wiadomości prywatne, mogę cię zapewnić, że tutaj chodzi jedynie o możliwości.

Cytat:
Napisał/a kmaksiu Zobacz post
Marketingowy bełkot.

Określiłeś, że jest to bełkot, ok ale zapytałem czy można takie maile wysyłać do klientów z bazy publicznej, a nie chciałem opinii na temat treści...

kmaksiu napisał:
Określiłeś, że jest to bełkot, ok ale zapytałem czy można takie maile wysyłać do klientów z bazy publicznej, a nie chciałem opinii na temat treści...

Jak chcesz mieć spokój wyślij drukowaną ofertę listem.

Powrót