Jak wyjść na prostą i spłacić dlugi

• Autor wątku Autor wątku nulcia86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nulcia86

Użytkownik
Odpowiedzi
104
Witam, jakiś czas temu miałam stałą pracę, wzielam jeden kredyt, drugi, telefon na abonament - bylo mnie wtedy stac na splete moich zobowiazan, nic nie zapowiadało tego że poważne zachoruje - straciłam pracę i popadlam w długi, większe i większe, od pewnego czasu pracuje i chce zacząć spłacać swoje zaległości, ale kompletnie nie wiem od czego zacząć, próbowałam dzwonić do komorników ale oni tylko na mnie krzyczą, albo nie można się dodzwonić, wiem, że to moja wina ale ja mu planowałam choroby i tego że przez chorobę stracę pracę, zarabiam najniższą krajową, mam na utrzymaniu dziecko, męża i mieszkanie, proszę o poradę od czego zacząć? Czy da radę jakoś zebrać wszystkie długi "w kupę " i spłacać?

Czytałam trochę na ten temat, ale ja nie mam nic wartościowego.... mieszkanie wynajmuje i nie ma tu nic mojego...nawet nie jestem w stanie określić ile na daną chwilę.mam dlugu, 10-15tyś, wiadomo odsetki itp. nawet nie wiem od czego zacząć,

Auto jest warte 2tyś, więc bez sensu, dziecko do szkoły ma 3 km więc niestety odpada.

jeżeli szukasz porad życiowych to może wykop męża do pracy?

Powrót