A
Artex
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Prowadzę działalność gospodarcza i jestem VAT-owcem od jakiegoś czasu świadczę usługi również dla osób nie prowadzących działalności i za każdym razem wystawiam im fakturę czy mógłbym i w jaki sposób wystawiać sam paragon bo z tego co wiem to nie musze wystawiać faktury jeśli klient sobie tego ni życzy a co więcej trafił mi sie kliet który kategorycznie odmówił podania danyh do faktury i żadał paragonu.
Prosze o pomoc księgowośc prowadzę jak dotąd sam używając programu ***mod*** ale jakos nie widzę tam opcji wystawiania paragonu czy chośby prowadzenia dziennej eweidencji sprzedazy takiej na paragon gdyz zgodnie z przepisami nie przekraczam takie sprzedazy ponad 20.000 a więc nie mam obowiązku posiadania kasy fiskalnej.
Prosze o pomoc księgowośc prowadzę jak dotąd sam używając programu ***mod*** ale jakos nie widzę tam opcji wystawiania paragonu czy chośby prowadzenia dziennej eweidencji sprzedazy takiej na paragon gdyz zgodnie z przepisami nie przekraczam takie sprzedazy ponad 20.000 a więc nie mam obowiązku posiadania kasy fiskalnej.
Ostatnią edycję dokonał moderator: