Jak załatwic widzenie w as w piotrkowie ???

• Autor wątku Autor wątku mandy12345
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

mandy12345

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
23
jak najszybciej zalatwic sobie widzenie w AS w Piotrkowie jesli nie jestem z rodziny tylko jego dziewczyna ??? czy to wogole mozliwe ?? czekam na odpowiedz ! :(

Skazany musi Cię wpisać na listę.A jeśli jest tymczasowo aresztowany musisz dostać zgodę od prokuratora.

a jak sie skontaktowac z tym prokuratorem ? i czy uda mi sie jak jestem jeszcze niepelnoletnia ? dopiero w czerwcu 18...

Powinnas złożyc wniosek o widzenie w Prokuraturze w zasięgu której toczy sie postepowanie wobec tymczasowo aresztowanego. Z góry uprzedzam jeśli nie jesteś z kręgu najbliższej rodziny i w dodatku niepełnoletnia Twoje szanse na otrzymanie zgody na widzenie oscylują na granicy zera...Pozostaje pisanie listów...tu nikt nie będzie brał pod uwagę czy jestes osoba pełnoletnią czy też nie.Życzę dużo siły i cierpliwości.Powodzenia!

dzieki :* w kazdym razie pojade tam z jego bratem i postaram sie dowiedziec czegos wiecej... a swoja droga to w piotrkowie ci ludzie nie maja serca... niszcza zycie zkazanemu i psychike rodzinie i najblizszym... ale dziewczyny damy rade :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót