Jak zerwac umowe z Kaczmarski Inkasso?

• Autor wątku Autor wątku wielobranzowy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wielobranzowy

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
witam

mam problem z firma Kaczmarski Inkasso, zlecilem odzyskanie dlugu, firmy ktora dopisalem do KRD, sprawa okazala sie zawila, poniewaz mialem jeszcze zawarta umowe cesji pomiedzy dluznikiem a mna, na mocy ktorej naleznosci ktore inwestor czyli Urzad Gminy mial wyplacic firmie (mojemu dluznikowi) mialy najpierw trafic do mnie. Firma Kaczmarski Inkasso stwierdzila ze nie prawnie dopisalem dluznika do KRD, bo to Urzad Gminy powinien mi przelac dlug. Prawnik stwierdzil ze najlepiej bedzie jak wykresle dluznika z KRD (ale wg. umowy windykacyjnej wykreslenie = zakonczenie sprawy a wtedy musze wyplacic firmie Kaczmarski Inkasso prowizje od zakonczonej sprawy a dlugu i tak nie odzyskalem) moje pytanie jak wybrnac z tej umowy z firma Kaczmarski Inkasso zeby nie placic im prowizji za nic ? dodac firme z powrotem do KRD i czekac w nieskonczonosc?

Problem z firma Kaczmarski Inkasso rozwiazany, prosze administratorow o usuniecie postu, dziekuje.

Witam
Jeśli udało Ci sie szybko zerwac umowę z Kaczmarski Inkaso, zdradz jak to mozna zrobić , bo jestem w bardzo podobnej sytuacjii.

Proszę o informację jak rozwiazano sprawę

Powrót