K
Kubski145
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 28
Witam. Od dnia jutrzejszego pewna firma chcę wynająć powierzchnię reklamową na mojej stronie internetowej na okres 50 dni. Czy termin wystawienia faktury i sprzedaży to 18.03.2020r czy dopiero po realizacji mogę wystawić tą fakturę klientowi? Z tym, że w nazwie towaru/usługi mam wpisane "Najem powierzchni internetowej, adres strony oraz ilość dni na jaką będzie reklama" Jeśli wystawiłbym fakturę po faktycznej realizacji to nie narobiłbym sobie problemu? Mogli by zażądać reklamy od dnia wystawienia faktury w tym przypadku?
Czy może jakaś proforma najpierw? Po jej opłaceniu dopiero wynajmowałbym powierzchnię reklamową na stronie www? Ostatnio kupiłem hosting i domenę na rok to musiałem opłacić proformę, a dopiero po niej dostałem dostęp do strony i wystawiono mi fakturę już opłaconą na maila.
Doradźcie coś
- Nigdy nie wystawiałem faktur, ale z racji nierejestrowanej działalności gospodarczej muszę w końcu spróbować.
Czy może jakaś proforma najpierw? Po jej opłaceniu dopiero wynajmowałbym powierzchnię reklamową na stronie www? Ostatnio kupiłem hosting i domenę na rok to musiałem opłacić proformę, a dopiero po niej dostałem dostęp do strony i wystawiono mi fakturę już opłaconą na maila.
Doradźcie coś